Maksutavat

Pankkinapit

Verkkopankki

Voit maksaa tuotteet verkkopankissasi suoraan tilauksen yhteydessä. Rahan siirto tapahtuu heti ja maksu näkyy meillä välittömästi.

Käytössäsi on seuraavien pankkien maksupainikkeet:

 • Osuuspankki
 • Nordea
 • Danske Bank
 • S-Pankki
 • Säästöpankki
 • POP Pankki
 • Aktia
 • Handelsbanken
 • Ålandsbanken

Luottokortit

Luottokortti

Voit maksaa tuotteet luottokortilla suoraan tilauksen yhteydessä. Rahan siirto tapahtuu heti ja maksu näkyy meillä välittömästi.

Rekisteröityneenä asiakkaana voit halutessasi myös tallentaa luottokortin tiedot, jolloin tietoja ei tarvitse syöttää kuin yhden kerran. Luottokortin tiedot tallennetaan Verifonen tietoturvalliseen ympäristöön ja voit olla varma siitä, etteivät kortin tiedot joudu ulkopuolisten käsiin.  

Verkkokaupassa käytössä olevat luottokortit:

 • Visa
 • MasterCard

Collector Bank

Collector Lasku

Kun valitset ostoksesi maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, saat automaattisesti vähintään 30, ja jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskusta peritään vain 2,95 €:n laskutuspalkkio.

Collector lähettää laskun kotiisi noin kaksi viikkoa ennen sen eräpäivää ja se erääntyy maksettavaksi aina ostokuukautta seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä.

Laskun eräännyttyä voit maksaa sen koko summan kerralla pois tai halutessasi jakaa maksun pienempiin 1-36 kk maksueriin maksamalla vähintään laskuun merkityn kuukauden vähimmäissumman, jolloin osamaksu käynnistyy automaattisesti ilman muita toimenpiteitä. Halutessasi voit maksaa milloin tahansa koko velkasumman kuluitta pois ilman eri ilmoitusta.

Kun valitset maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet hyvissä ajoin kotiin ennen niiden maksamista ja sinulla on reilusti aikaa hoitaa mahdolliset vaihdot ja palautukset ilman, että laskusi erääntyy kesken kaiken.

 

Collector Osamaksu

Osamaksulle siirtyneistä maksusopimuksista peritään 1,6%:n kuukausikorko jäljellä olevalle pääomalle joka vastaa 19,2% nimellistä vuosikorkoa, sekä laskutuspalkkio 2,95 € /kk.

Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6%:n kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Teemme luottotietotarkastuksen tilauksen yhteydessä ja tunnistamme ostajan turvallisesti omilla pankkitunnuksillasi. Laskuun ostamiseen vaaditaan moitteettomat luottotiedot sekä 20 vuoden ikä.

Collector Lasku/Osamaksulla maksetut tuotteet voidaan toimittaa määräämääsi osoitteeseen, mutta lasku lähetetään aina väestörekisteriin merkittyyn vakituiseen kotiosoitteeseesi.

Tarjoamme palvelun yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Bank Ab:n laskupalvelu.

PayPal Logo

PayPal

PayPalilla voit maksaa helposti ja turvallisesti Visa, MasterCard ja American Express -luottokorteilla tai PayPal-saldollasi. PayPalilla maksaminen edellyttää PayPal-tiliä.

Toimitustavat

Posti
Kirje

Toimitus kirjeenä päiväpostin mukana

Ilmainen toimitus. Tämä toimitustapa on käytössä 200 gramman pakkauksissa toimitettaville kahvituotteille ja muille pienikokoisille tavaroille. Toimitusaika 2-3 arkivuorokautta.

Posti tuo tilauksesi suoraan postilaatikkoon/luukkuun haluamaasi osoitteeseen.

Lähetys jaetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä.

Nouto postista

Nouto postista

Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Jos haluat lähetyksen taloyhtiösi Smartpost-automaattiin, laita postinumeron viimeiseksi numeroksi 4. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso postien sijainti.

Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Nouto postista

Nouto postin automaatista

Nouda tilauksesi valitsemastasi automaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso automaattien sijainti.

Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa automaatista silloin kun se itselle parhaiten sopii. Lähin automaatti voi olla omassa taloyhtiössäsi. Tällöin saat pakettisi oman kerrostalon aulaan normaalin postipaketin hinnalla eli ei lisämaksua kotiinkuljetuksesta.

Nouto postista

Postin kotiinkuljetus

Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä, ja soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan.