Kaikille kahvinystäville!

Caffi taistelee nyt olemassaolostaan. Me olemme tiukilla, mutta haluamme silti olla mukana auttamassa myös muita. Tarvitsemme sinun tukeasi selvitäksemme ja laittaaksemme hyvän kiertämään.  Yhdessä voimme myös auttaa niitä, jotka joutuvat nyt erityisen koville. Elämme poikkauksellista aikaa. Turvallisuus ja tulevaisuudenusko on meillä monella koetuksella. Me mietimme Caffissa, mikä olisi Caffin osuus tässä yhteisessä ponnituksessa.Caffin hyvät kahvit tuovat parhaimmillaan hyvää mieltä ja tarjoavat positiivisia hetkiä sekä virkistystä poikeusolojen raskaaseen arkeen.

Olemme työskennelleet 15 vuotta hyvän kahvin puolesta ja halunneet tarjota ihmisille mahdollisuuden maistaa ja juoda maailman parhaita kahveja. Haluamme edistää hyvän kahvin asiaa. 

Caffin tulevaisuus on nyt vaakalaudalla, mutta niin on monen muunkin. Siksi aloitimme CaffiSupport-kampanjan, jonka avulla kahvinystävä voi auttaa paitsi Caffia myös Corona-epidemian eteen raskasta työtä tekeviä supersankareita.

Jokaisesta Caffin myymästä kahvipussista menee euro Coronan vastaista työtä tekevien pisristykseksi. Lahjoitamme viikoittain kertyneellä summalla Caffin Voittokahvia eturivin Corona-työtä tekeville.

Myös Caffi taistelee nyt olemassaolostaan. Vaikka olemme tiukilla, haluamme silti olla mukana auttamassa myös muita. Tarvitsemme sinun tukeasi selvitäksemme itse ja laittaaksemme hyvän kiertämään. Yhdessä voimme auttaa niitä, jotka joutuvat nyt erityisen koville.

Voit ehdottaa caffin facebook-profiilissa keille voisimme lahjoittaa Caffi Etiopia Natural -kahvia (Suomen Paras Kahvi 2018) ja ostamalla kahvia verkkokaupastamme tai myymälöistämme olet mukana tukemassa sekä meitä että Corona-taistelun eturintamassa työskenteleviä supersankareita!

Kiitos, yhdessä selviämme!

Mia ja Petri