Meidän varmin espresso kotibaristalle, koska robusta ja bali tekevät kahvista meidän tuhdeimman kahvin ja keskitasoinenkin kotibarista saa hyvän esson, vaikkei myllyn säätö olisi ihan kohdillaan.
Pakkauskoko: 200 g
Kaweri ei jätä! Nimittäin pulaan.
Meidän varmin espresso kotibaristalle, koska robusta ja bali tekevät kahvista meidän tuhdeimman kahvin ja keskitasoinenkin kotibarista saa hyvän esson, vaikkei myllyn säätö olisi ihan kohdillaan.
Eteläitalialainen espresso, muttei ole pois suljettu suodatinkahvinakaan.
Paahto: Tumma paahto
Sekoitus: Bali Kintamani, Etiopia Sidamo, Intian AA Robusta
Maku: Tuhti, leveä suutuntuma, maanläheinen, makeus suklainen, pitkä jälkimaku.
Väline |
Jauhatus (partikkelin koko, µm) |
Uuttoaika |
Pannu | 800 - 1000 | Yli 6 min |
Pressopannu | 700 - 800 | 4 - 6 min |
Suodatin | 500 - 700 | 4 - 6 min |
AeroPress | 400 - 500 | 1 - 2 min |
Mokkapannu | 300 - 400 | 1 - 2 min |
Espresso | 200 - 300 | 20 - 30 sek |
Turkkilainen | 50 - 150 | Uutetaan ja keitetään |