Black Bourbon

Black Bourbon

Bonjour

Bonjour

Espresso Kaweri

Meidän varmin espresso kotibaristalle, koska robusta ja bali tekevät kahvista meidän tuhdeimman kahvin ja keskitasoinenkin kotibarista saa hyvän esson, vaikkei myllyn säätö olisi ihan kohdillaan.

Pakkauskoko: 200 g

9,70 €
Varastossa
SKU
Kahvi-013

Kaweri ei jätä! Nimittäin pulaan.

Meidän varmin espresso kotibaristalle, koska robusta ja bali tekevät kahvista meidän tuhdeimman kahvin ja keskitasoinenkin kotibarista saa hyvän esson, vaikkei myllyn säätö olisi ihan kohdillaan.

Eteläitalialainen espresso, muttei ole pois suljettu suodatinkahvinakaan.


Paahto: Tumma paahto
Sekoitus: Bali Kintamani, Etiopia Sidamo, Intian AA Robusta
Maku: Tuhti, leveä suutuntuma, maanläheinen, makeus suklainen, pitkä jälkimaku.

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Väline

Jauhatus (partikkelin koko, µm)

Uuttoaika
Pannu 800 - 1000 Yli 6 min
Pressopannu 700 - 800 4 - 6 min
Suodatin 500 - 700 4 - 6 min
AeroPress 400 - 500 1 - 2 min
Mokkapannu 300 - 400 1 - 2 min
Espresso 200 - 300 20 - 30 sek
Turkkilainen 50 - 150 Uutetaan ja keitetään