Kenya AA Baragwi Thimu

Kenya AA Baragwi Thimu

Etiopia Sidamo Natural Kayon Mountain - Vuoden Suodatinkahvi 2018

Erityisen vaativille asiakkaille tämä kahvi hyvä suositus. Natural-kahvina monivivahteinen ja kompleksinen, jossa on hieno hedelmäisyys. Vaaleana paahtona vaikea normiasiakkaalle espressoksi, mutta mahdollinen ja erittäin hyvä, jos osaa.

Pakkauskoko: 200 g

11,90 €
Varastossa
SKU
Kahvi-008

Kayon Mountain on pienehkö vuonna 2012 perustettu kahvitila Gujin alueella Sidamossa. Tilalla on tällä hetkellä viljelypinta- alaa yhteensä 500 hehtaaria.

Kahvia fermentoidaan vuorokausi ja kuivataan afrikkalaisilla pöydillä 12-20 päivää.

Erityisen vaativille asiakkaille tämä kahvi hyvä suositus. Natural-kahvina monivivahteinen ja kompleksinen, jossa on hieno hedelmäisyys. Vaaleana paahtona vaikea normiasiakkaalle espressoksi, mutta mahdollinen ja erittäin hyvä, jos osaa.

Etiopia Kayon Natural on vuoden suodatinkahvi 2018. Se voitti tittelin Helsinki Coffee Festivaleilla, joissa 16 eri paahtimoa kisasivat omilla kahveillaan.


Paahto: Vaalea
Sato: Kayon Mountain Farm, Sidamo 2016
Lajike: Heirloom natural
Kasvukorkeus: 1900 – 2200 metriä
Maku: Kayon Mountain -tilan hedelmälihoineen kuivattu natural -kahvi on hedelmäinen ja siinä on jasminin vivahteita. Jälkimaussa suuhun tulee kivihedelmän ja kirsikan makua. Kayon suutuntuma on painava ja
 miellyttävän pehmeä.

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Väline

Jauhatus (partikkelin koko, µm)

Uuttoaika
Pannu 800 - 1000 Yli 6 min
Pressopannu 700 - 800 4 - 6 min
Suodatin 500 - 700 4 - 6 min
AeroPress 400 - 500 1 - 2 min
Mokkapannu 300 - 400 1 - 2 min
Espresso 200 - 300 20 - 30 sek
Turkkilainen 50 - 150 Uutetaan ja keitetään